Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νικητής στο ντέρμπι «δικεφάλων» ο ΠΑΟΚ -Κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΑΡΗ «Χ»αρακίρι στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό (βίντεο)

 

 

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων», για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή στην Τούμπα με 3-1 της ΑΕΚ, κάνοντας ιδανική εκκίνηση στο μίνι πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκαρσία ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πετύχε δύο τέρματα (3', 89'), με τον Σβιντέρσκι να σκοράρει κι αυτός (46'), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία είχε ισοφαριστεί από τον Ολιβέιρα στο 45΄.

Με αυτό το «τρίποντο» ο δικέφαλος του Βορρά έφτασε τους 50 βαθμούς και προσπέρασε την «Ένωση», που έμεινε στους 48, με τους «ασπρόμαυρους» πλέον να είναι στο -1 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη, ο οποίος νωρίτερα ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός, έστω κι αν αγωνίστηκε για παραπάνω από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 του Άρη την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας «ποδαρικό» με νίκη στα πλέι οφ της Super League.

Το «τρίποντο», με το οποίο οι Πειραιώτες αύξησαν στους 19 βαθμούς το προβάδισμά τους στην κορυφή της κατάταξης και πλέον βρίσκονται εν αναμονή της... μαθηματικής «στέψης» τους, το σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Μασούρας.

Η ομάδα του Μαρτίνς αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 40΄, όταν ο Λαλά είδε απευθείας κόκκινη για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Σάσα.

Απίστευτο φινάλε είχε το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

O γκολκίπερ των Αρκάδων, Νίκος Παπαδόπουλος ζήλεψε τη δόξα του Μπόνο, καθώς προωθήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με το «τριφύλλι» και με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για τους γηπεδούχους.

Οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με δύο γκολ του Μακέντα σε διάστημα ενός λεπτού (58', 59'), με τον Λουίς Φερνάντεθ να μειώνει στο 84', πριν ο τερματοφύλακας του Αστέρα διαμορφώσει το τελικό σκορ με έναν κεραυνό από τη μικρή περιοχή, ρίχνοντας στο «καναβάτσο» την ομάδα του Μπόλονι!


 

zougla.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael