Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν χθες (05-03-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, δύο ημεδαποί, 31 και 37 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού μία συσκευασία δέματος, την οποία παρέλαβαν από το ΚΤΕΛ και η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, δισκία ναρκωτικών χαπιών και σύριγγες.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των προαναφερομένων, σε περιοχές της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, δισκία ναρκωτικών χαπιών, ζυγαριά ακριβείας και τρίφτες κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· -175,93- γραμμάρια κάνναβης,

· -3,03- γραμμάρια ηρωίνης,

· -5,5- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν,

· -1- ζυγαριά ακριβείας,

· -2- τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και

· -4- σύριγγες.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael