Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη


Σύμφωνα με καταγγελία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α ο Δήμαρχος Σερβίων προχώρησε αυθαίρετα και χωρίς να προηγηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) ως όφειλε στη δίωξη του εργαζόμενου στο Δήμο Σερβίων και Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει για ρεβανσισμό και μισαλλοδοξία τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, καθώς αυθαίρετα και με το έτσι θέλω εκδιώκει υπαλλήλους του Δήμου. Τελευταίο... επίτευγμα του ήταν να στοχοποιήσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη, καλώντας τον σε απολογία για φερόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, χωρίς προηγουμένως να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) ως όφειλε. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι, αποσκοπεί στο να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη του εν λόγω συναδέλφου για να ξεδιπλώσει εν συνεχεία το σχέδιο απαξίωσης και υπηρεσιακού υποβιβασμού του.

Ο κ. Δήμαρχος επιδεικνύοντας ανεξήγητο και άκρατο μένος θυμήθηκε δήθεν πειθαρχικά παραπτώματα για τα οποία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης έχει δώσει μήνες πριν έγγραφες εξηγήσεις, για να τον υποβιβάσει με την υπ ́ αριθμ.: 20/2021 Απόφαση του υπηρεσιακά, από Διευθυντή σε υπάλληλοκαι να τον τοποθετήσει σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου είκοσι πέντε (25) χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του Δήμου και το σπίτι του. …

Διώκει τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων που εκπροσωπεί, όταν πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν στον στόχαστρο του Δημάρχου Σερβίων.»

Η «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» εκφράζει την αγωνιστική Αλληλεγγύη των μελών και των φίλων της στον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη. Καλεί τον Δήμαρχο Σερβίων να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία Πειθαρχικής δίωξης εναντίον του

και να σταματήσει τις ρεβανσιστικές μετακινήσεις και άλλες βλαπτικές μεταβολές υπαλλήλων του Δήμου.


«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael