Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Αναστολή λειτουργίας & απολύμανση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, τα Λύκεια σε όλη τη χώρα θα λειτουργήσουν με εξ αποστάσεως διδασκαλία από αύριο 4-3-2021 έως και τις 15-3-2021.  

Αυτό ισχύει για το σχολείο μας που αποτελεί Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις και υπάγεται στην ίδια κατηγορία σύμφωνα με το 10939/ΓΔ4/29-01-2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας. 

Όσον αφορά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο σχολείο μας, σήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου μας και ευχαριστούμε το Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή για το ενδιαφέρον που επέδειξε ώστε να στείλει άμεσα συνεργείο απολύμανσης.

 

Η χθεσινή ανακοίνωση του Σχολείου για αναστολή της Γ' Λυκείου

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» για να κατευνάσει την ανησυχία σχετικά με τα κρούσματα ιού Covid19 που παρουσιάστηκαν σε μαθητές που φοιτούν σε αυτό, διαβεβαιώνει όλους τους ενδιαφερομένους ότι από την πρώτη στιγμή ήρθε σε επικοινωνία με την Υπεύθυνη Covid της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και την Διευθύντρια Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης και λειτούργησε σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Επίσης ακολούθησε τις Αρχές διαχείρισης περιστατικών λοίμωξης Covid σε σχολικές μονάδες του ΕΟΔΥ σχετικά με την ιχνηλάτιση και την εύρεση των στενών επαφών.   

Το τμήμα στο οποίο φοιτούσαν οι μαθητές που νόσησαν τέθηκε σε αναστολή και σε συνεννόηση με τον Δήμο Βοΐου αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στις αντίστοιχες αίθουσες. Το σχολείο κινείται πάντα με βάση τις εντολές των Υπευθύνων Φορέων σε σχέση με τα ζητήματα σχολικής καθημερινότητας και υγείας και τηρεί απαρέγκλιτα τις εντολές τους.

 

Από την ιστοσελίδα: Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια