Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το λείψανο του Αγίου Νικολάου Πλανά από την Ι. Μ. Παναγίας Μικροκάστρου θεραπεύει ασθενή -Η απίστευτη ιστορία

 

 

Γίνονται θαύματα στις μέρες μας;

Πριν μερικές ημέρες, στις 04/03/2021 είχαμε μια δύσκολη επέμβαση. Έπρεπε να χειρουργήσουμε μια νέα κοπέλα με ένα τεράστιο όζο στο θυρεοειδή. Στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια άλλη ασθενής, η συνοδός της ήταν Μοναχή και μάλιστα γιατρός παιδίατρος, όπως μας είπε. 
 
Είχε έρθει από την Σιάτιστα και είχε λείψανο του Αγίου Νικολάου Πλανά, το οποίο προσκυνήσαμε και εγώ και η νεαρή ασθενής μου. 
 
Ζήτησα την ευχή της Γερόντισσας καθώς έφευγα από το θάλαμο και πήγαινα προς τα χειρουργεία. Η Γερόντισσα μου την είχε ήδη δώσει όπως μου είπε αλλά μου διηγήθηκε την εξής ιστορία που έγινε 2 μέρες πριν. 
 
Το λείψανο του Αγίου Νικολάου Πλανά, το είχε φέρει από την Σιάτιστα για την ασθενή αδελφή της. Στο κρεβάτι που νοσηλευόταν η ασθενής μου, ήταν μια άλλη κοπέλα που ακούγοντας την μοναχή να μιλάει στο τηλέφωνο, της ζήτησε να προσκυνήσει το λείψανο. Η μοναχή λίγο έκπληκτη ρώτησε την ασθενή αν ξέρει τον Άγιο Νικόλαο Πλανά, επειδή έχει Αγιοποιηθεί τελευταία και δεν είναι γνωστός σε πολλούς και ούτε και εγώ Τον γνώριζα. 
 
Η ασθενής είπε ότι γεννήθηκε την ημέρα Αγιοποίησης του Αγίου και προγραμμάτισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την ημέρα της Χάρης Του στις 02/03/2021.  
 
Και ο Άγιος δεν την λησμόνησε, της έστειλε την Γερόντισσα με το λείψανο Του από την Σιάτιστα, ακριβώς στο διπλανό κρεβάτι.
 
Δεν νομίζω ότι η ασθενής ήθελε και άλλη απόδειξη για την προστασία Του Αγίου... Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς μας βοήθησε και στο δικό μας δύσκολο χειρουργείο και η ασθενής μας είναι πολύ καλά! 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σε μερικές μέρες, την 06/03/2021, οι συνεργάτες της σελίδας μου ανέβασαν ανάρτηση με την βιογραφία Του Αγίου, χωρίς να έχω συζητήσει απολύτως τίποτα μαζί τους, για αυτό το θέμα. 
 
Υπάρχει κάποιος που να πει ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις? 
  
 
Πηγη: Σταύρος Τσιριγωτάκης 
 
Ευχαριστούμε πολύ, την κα Φ. Μ. για το άρθρο

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael