Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στα προημιτελικά του Μαϊάμι... Τσιτσιπάς και Σάκαρη!

Στα προημιτελικά του τουρνουά Masters στο Μαϊάμι προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας απέκλεισε τον Ιταλό Σονέγκο, επικρατώντας με 2-0 σετ. Είναι η πρώτη φορά που φτάνει στα προημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά.          

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με συνοπτικές διαδικασίες (6-2). Στο δεύτερο σετ ο Σονέγκο ωστόσο πίεσε τον Τσιτσιπά και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί έκανε ένα μίνι μπρέικ και προηγήθηκε με 5-2, απλοποιώντας αρκετά τα πράγματα.

Πήρε τελικά το τάι μπρέικ με 7-2 και το σετ με 7-6 και μαζί και το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου τον περιμένει ο Ουμπέρ Χουρκάζ. Με τον Χουρκάζ έχουν αγωνιστεί 7 φορές, με τον Στέφανο να μετρά 6 νίκες και μόλις μία ήττα. Τελευταία συνάντησή τους ήταν φέτος στο Ρότερνταμ όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και… πίσω στον παράδεισο βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο Μαϊάμι.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά, αλλά χρειάστηκε να σβήσει έξι ματς πόιντ της Τζέσικα Πέγκουλα για να τα καταφέρει! Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-4, έχασε το δεύτερο με 6-2 και όλα θα κρίνονταν στο τρίτο σετ. Εκεί η Αμερικανίδα είχε πέντε ματς πόιντ στο σερβίς της Σάκκαρη και με το σκορ στο 5-4, ωστόσο η Μαρία κατάφερε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να γλιτώσει τον αποκλεισμό.

Οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ όπου προηγήθηκε με 5-2 και με ένα σερί 4-0 η αντίπαλός της βρήκε και έκτο ματς πόιντ! Το έσωσε κι αυτό η Σάκκαρη και τελικά πήρε και το σετ με 7-6 και μαζί ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσει την σπουδαία Ναόμι Οσάκα, Νο2 στο ταμπλό και την παγκόσμια κατάταξη. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές με το σκορ να είναι 3-1 υπέρ της Οσάκα. Φέτος βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Μπρισμπέιν, με την Οσάκα να κερδίζει δύσκολα με 2-1 σετ.

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael