Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού, στην Καστοριά, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα


Σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίου

Χθες (07-03-2021) το πρωί στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας τσιγάρων και καπνού, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε 37χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν -5- συσκευασίες καπνoύ, συνολικού βάρους -2- κιλών και -350- γραμμαρίων, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναγράφεται σε αυτές ο τόπος προέλευσης και κατασκευής τους.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο 37χρονος εισήλθε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για νομοθεσία περί αλλοδαπών.

Ανωτέρω ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, κατασχέθηκε και θα παραδοθεί στην αρμόδια Τελωνειακή Αρχή.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael