Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δήμος Βοΐου: Δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021


Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την 22η του μήνα Μαρτίου του έτους 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 π.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.3068 κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 94/Β/16.01.2021) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1. Έγκριση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου Β΄ τριμήνου έτους 2020.

2. Έγκριση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου Γ΄ τριμήνου έτους 2020.

3. Έγκριση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου Δ΄ τριμήνου έτους 2020.

4. Εξέταση ένστασης κατά της απόφασης 47/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: « Επιλογή υποτρόφων του κληροδοτήματος με την επωνυμία: «Κληροδότημα Γεωργίου Ι. Καραγιάννη».

5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα το Βόιο.

6. Αποδοχή δωρεάς παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του «Τραπάντζειου – Τσίπειου Οικοτροφείου Σιάτιστας».

7. Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βοΐου και της Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη).

8. Ορισμός μελών συμμετοχής στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης με την ΔΙΑΔΥΜΑ, με θέμα: «Ενίσχυση τoυ μηχανισμoύ καθαριότητας για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Βοΐου από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.».

9. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Βοΐου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ) για την υλοποίηση του έργου: «Ίδρυση και λειτουργία Δομής Έρευνας, Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Δήμο Βοΐου» -Ορισμός μελών στην Κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης.

10. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού (επαναληπτικού) της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Αποχιονισμού του Δημοτικού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου Χειμερινής Περιόδου 2020-2021».

11. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών διαγράμμισης δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Βοΐου».

12. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων (12κ.μ και 6κ.μ) περισυλλογής βιοαποβλήτων Δήμου Βοΐου».

13. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων».

14. Έγκριση ή μη παράτασης της προμήθειας με τίτλο: «προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων επί της οδού βας. Κωνσταντίνου στον οικισμό Νεάπολης δήμου Βοΐου»

15. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ»

16. Σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για τις προμήθειες της πράξης: «Η συμβολή στην προετοιμασία της Επανάστασης του 1821 και η συνεισφορά κατά τη διάρκεια της» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ14 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», και αποδοχή των όρων συμμετοχής του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

17. Αποδοχή της αρ. 13098/19-02-2021 Απόφασης Ένταξης της πράξης με τίτλο: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ" στο Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".

18. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» και υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης της πράξης: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας στο Δήμο Βοΐου» στην αρ. 14578/24-07-2020 Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών.

19. Έγκριση μελέτης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».

20. Έγκριση του Πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για τη δράση: « Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Βοΐου » στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον άξονα προτεραιότητας: «Περιβάλλον» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ) (Πρόσκληση ΑΤ12).

21. Σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο της Πρόσκλησης AT04 (18214/29.09.2020) «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών

22. Εισήγηση παράτασης προθεσμίας (1η) του ΕΡΓΟΥ: Ανάπλαση περιοχής Αγ. Γεωργίου Τ.Κ. Δαμασκηνιάς Δήμου Βοΐου.

23. Έγκριση ή μη 1ου ΑΠΕ έργου "Συντήρηση εσωτερικής οδοποιίας Δ.Ε. Σιάτιστας"

24. Θεώρηση πιστοποιητικών ΜΗΕΕΔΕ εργοληπτών έτους 2020

25. Διαγραφή οφειλών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους.

26. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.

Παρακαλούνται τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής , να προβούν το συντομότερο δυνατό στην προώθηση απαντητικού email ή με fax (2465023270), με αναφορά της ψήφου τους για κάθε θέμα χωριστά μέχρι την 22-03-2021 και ώρα 10.00 π.μ. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθούν απόντες.

Στην περίπτωση αρνητικής ή λευκής ψήφου, παρακαλείστε για την αιτιολόγηση. 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael