Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σύλληψη 20χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Συνελήφθη χθες (18-03-2021) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων 20χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο δε σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. 

Ακολούθως, το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού και του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου και διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος, ως οδηγός του ανωτέρω οχήματος, μετέφερε παράνομα έξι (6) αλλοδαπούς, ηλικίας από 23 έως 34 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, καθώς και ένα (1) ασυνόδευτο ανήλικο.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -8- κινητά τηλέφωνα και -6- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael