Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εορδαία: Επαγγελματίες της Εστίασης προσφεύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια

Στα Διοικητικά Δικαστήρια προσφεύγουν επαγγελματίες Εστίασης από την Εορδαία, στους οποίους δεν έχει καταβληθεί η 5η επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως υποστηρίζουν, χωρίς να γνωρίζουν τους λόγους απόρριψης της αίτησης τους. Διεκδικούν χρηματοδοτήσεις για να  μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός νεαρού Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Εστίασης από το 2019 ο οποίος έλαβε μόνο μία  επιστρεπτέα προκαταβολή ύψους τεσσάρων( 4.000) χιλιάδων Ευρώ, υποστηρίζοντας, ότι θα επιστρέψει τις δύο χιλιάδες (2.000) Ευρώ, όταν, εξ αιτίας των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, το κατάστημα του παραμένει συνολικά κλειστό επτά μήνες, με τα έξοδα και τους λογαριασμούς «να τρέχουν», και τα έσοδα του να είναι μηδενικά.

Κατά τον Πρόεδρο του Σωματείου Χώρων Διασκέδασης και Εστίασης Εορδαίας «Πτολεμαίος»,Παναγιώτη Κάλφα η Κυβέρνηση θα πρέπει να σκύψει πάνω στα προβλήματα των Επαγγελματιών της Εορδαίας, η οποία πανελλαδικά είναι η μοναδική, που παραμένει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε lock down, και να τους αποζημιώσει.

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael