Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Η πολιτική βουλιμία εκθέτει!»

Σε διαδικτυακή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 22-1-2021, με τη συμμετοχή πολιτικών εκπροσώπων απ’ όλη την Περιφέρεια, συζητήθηκαν πτυχές του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και η επίδραση κάποιων προβλέψεών του στη λειτουργία του ιδρύματος.

Στον ουσιαστικό διάλογο που εξελίχθηκε, εξετάστηκαν τα δεδομένα, εκφράστηκαν οι ανησυχίες, ενώ αναγνωρίστηκαν και οι πολλές θετικές διαστάσεις της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας. Σίγουρα, πάντως, δεν προέκυψε κανένα συμπέρασμα ότι δήθεν απειλείται «με κλείσιμο το πανεπιστήμιό μας»!

Καταληκτικά, ζητήθηκε συνάντηση των Βουλευτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του κ. Πρύτανη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μου προτάθηκε και προσφέρθηκα να τη ζητήσω.

Από την αρχή της εβδομάδας που μεσολάβησε, είμαι σε επαφή με τον Πρύτανη κ. Θεοδουλίδη προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Μάλιστα, όπως με ενημέρωσε, ζήτησε κι ο ίδιος συνεργασία, σε τεχνικό επίπεδο, με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Συρίγο, την οποία και επιβεβαίωσα. Παρά ταύτα, σύμφωνα με την αρχική συνεννόηση, επεδίωξα και τη συνεργασία με τους βουλευτές της περιοχής, γεγονός που έτυχε να συζητήσω και με κάποιους από αυτούς σε συναντήσεις μας στη Βουλή την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Τελικά, τα ραντεβού και ζητήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν.

Μαθήματα δημοκρατίας όχι σε εμάς! Και πάντως, όχι από εσάς!

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διακατέχονται από ακατάσχετη καταγγελιολαγνεία. Να είχαν τουλάχιστον δείξει την ίδια σπουδή για την επίλυση κάποιων από τα τεράστια προβλήματα που κληροδότησαν στη Δυτική Μακεδονία και στην ΠΕ Κοζάνης. Η πολιτική βουλιμία τους εκθέτει! 

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael