Με μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στο μήκος και την κορυφαία στην Ευρώπη στη διάρκεια του μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιεβάν.
Εντυπωσιακός ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο στο μήκος είχε άλμα στα 8.21 στην τρίτη του προσπάθεια στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιεβάν και σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση και την κορυφαία στην Ευρώπη, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον αγώνα, ενώ βρέθηκε πρώτος προσωρινά και με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
Όμως, στην έκτη του προσπάθεια ο Χουάν Ετσεβαρία με 8.25 πήρε αυτός στα χέρια του την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Τρίτος ήταν ο Τομπίας Μόντλερ με 8.03.
sport-fm.gr
0 Σχόλια
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το Siatista-Info δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Απαγορεύονται τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια, και θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σχόλια σε greeklish και ανώνυμα δεν θα δημοσιεύονται!