Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ένα βήμα πριν την στάση πληρωμών από τους πολίτες


Κρύβουν την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας και των νοικοκυριών

Υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης συστημικής τράπεζας, ανέλυε στο newsbreak.gr την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πραγματική οικονομία και τα νοικοκυριά.

Δεν είναι μόνο τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών τα οποία πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδη ρυθμό, καθώς τα νοικοκυριά, εκτός από τις επιχειρήσεις, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους είτε αυτές αφορούν επιχειρηματικά είτε καταναλωτικά δάνεια.


Το πιο ανησυχητικό στοιχείο όμως είναι ότι οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν ούτε στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. 

Ειδικά οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η. έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και προκαλεί εντύπωση διότι ουδείς ασχολείται με αυτή την στάση πληρωμών που είναι υπαρκτή και όχι κάποια άσκηση επί χάρτου του οικονομικού επιτελείου.

Η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική και η επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης αφορά μόνο την επιβίωση και όχι την διαβίωση. 

Επισήμως βέβαια ουδείς τολμά να ζητήσει αυτά τα στοιχεία, ούτε καν η αξιωματική αντιπολίτευση που όφειλε να το κάνει προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα της πραγματικής κατάστασης.

 Διότι εδώ μιλάμε για την σκληρή καθημερινότητα των ελλήνων πολιτών και όχι μακροοικονομικά μεγέθη τα οποία μαγειρεύονται κατά το δοκούν για να εξυπηρετήσουν την όποια προπαγάνδα.

 

newsbreak.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael