Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Θρίαμβος στη Βαρκελώνη για την Παρί Σεν Ζερμέν -Κέρδισε και η Λίβερπουλ! (Το σημερινό πρόγραμμα)

Με χατ-τρικ του Κιλιάν Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε σαν... σίφουνας το βράδυ της Τρίτης από το «Καμπ Νόου» και έκλεισε ουσιαστικά θέση για τα προημιτελικά του Champions League.

Oι Γάλλοι έκαναν πάρτι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και, συντρίβοντάς την 4-1 με ανατροπή, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16», μόνο αν… αυτοκτονήσουν στη ρεβάνς της 10ης Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς» θα χάσουν την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League απέκτησε η Λίβερπουλ, καθώς με γκολ των Σαλάχ (52') και Μανέ (58') επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στη Βουδαπέστη με 2-0 της -τυπικά γηπεδούχου- Λειψίας, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16».

Τα χθεσινά αποτελέσματα - Τα σημερινά παιχνίδια 

 

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η φάση των «16» του Champions League. Η ανεβασμένη Σεβίλλη είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενη την... παραπαίουσα Ντόρτμουντ, όπως και η Γιουβέντους, που φιλοξενείται από την Πόρτο.

Κοινός παρονομαστής, πάντως, της πλειονότητας των «16» είναι η αγωνιστική αστάθεια, καθώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καμία ομάδα δεν έχει πετύχει το... φορμάρισμα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που είναι ένας από τους κύριους στόχους των προπονητών, όταν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας σχεδιάζουν μαζί με το επιτελείο τους την χρονιά που ακολουθεί.

Υπεύθυνη γι΄ αυτό, είναι η πανδημία του κορωνοϊού και οι αλυσιδωτές επιπτώσεις που έφερε, με τις καινοφανείς συνθήκες για όλες τις ομάδες της «γηραιάς ηπείρου».

Το πρόγραμμα:

22:00 Πόρτο – Γιουβέντους

22:00 Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

 

 

zougla.gr

 


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael