Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας μόνο οι ομάδες της Super League

Στα γραφεία της ΕΠΟ διεξήχθη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τις ομάδες της Super League να μπαίνουν μόνες στη διαδικασία, καθώς εκτός έμειναν αυτές της Super League 2.

Όπως προέκυψε ο Παναθηναϊκός και η Λαμία προκρίθηκαν απευθείας στους «8», ενώ τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ – Λάρισα

Βόλος – ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Άρης – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 19-20-21 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 2-3-4 Φεβρουαρίου.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την τελευταία στιγμή η κλήρωση να γίνει μόνο με τις 14 ομάδες της Super League 1, παρότι η αρμόδια Επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε κατ΄ αρχήν τη συμμετοχή και ομάδων της Super League 2. Η ΕΠΟ όμως έκρινε ότι δεν καλύπτεται απ' την απόφαση και η κλήρωση έγινε μόνο με ομάδες της SL1.

 

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την απόφαση με συμμετοχής στην κλήρωση ομάδων της SL2:

«Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή μόνον των ΠΑΕ της Super League 1, καθώς με σημερινή επιστολή της η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 γνωστοποίησε στην ΕΠΟ ότι «αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super League 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα. H απόφαση της Επιτροπής καθιστά πρακτικά αδύνατο τον περαιτέρω προγραμματισμό, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, κατόπιν τούτου η συμμετοχή μόνον των ΠΑΕ της Super League 1 αποτελεί μοναδική δυνατότητα για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα τηρηθεί το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων της Super League 1».

 

πηγη: zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael