Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ -Νίκη για ΑΡΗ και Αστέρα Τρ. (βίντεο)

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 19:30 (Novasports 1) οι Πειραιώτες και ο «δικέφαλος» του Βορρά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή και την ισοπαλία στο ντέρμπι των «δικεφάλων», η απόσταση των δύο ομάδων αυξήθηκε στους 12 βαθμούς.

Έτσι, στο αποψινό ματς, ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη, προκειμένου να εκτοξεύσει στους 15 βαθμούς τη διαφορά τους, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί του, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να τη ρίξουν στο -9, προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν για τον τίτλο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς, χωρίς τους Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο, που έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο νεοαποκτηθείς Παπασταθόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Στον αντίποδα ο Πάμπλο Γκαρσία στο αποψινό ντέρμπι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρέσπο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και τον Μιχάι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Διαιτητής του αποψινού ντέρμπι θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ντάνκερτ Μπάστιαν, ενώ ο Νικολακάκης ως AVAR.

Νωρίτερα και για την ακρίβεια στις 15:00 (Novasports 1), στο Πανθεσσαλικό, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στον Βόλο, με στόχο να πετύχει ακόμη μία νίκη, ενώ στις 17:15 (Novasports 2) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που η Λαμία θα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 26 Ιανουαρίου
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Άρης - Λάρισα 1-0
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
15:00 ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός (Novasports 1)
17:15 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
17:15 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης (Novasports 3)
19:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
17:15 Παναιτωλικός - Ατρόμητος (Novasports 1)

zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael