Προς αναβολή οδεύει για ακόμη μία φορά η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, δηλαδή της Β' κατηγορίας του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά ενώ οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και μοριακά τεστ, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, παρά την εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπει εκ νέου «φρένο».
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως βάσει πληροφοριών, στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων που ξεκίνησε στις 12, θα αποφασιστεί εκ νέου την αναβολή, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα, δεδομένου ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που άναψε το «πράσινο φως» για εκκίνηση της αγωνιστικής δράσης.
Κάποιες ώρες νωρίτερα, η Super League 2 - Football League, είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τηλεοπτικής παραγωγής για τους αγώνες του πρωταθλήματος που θεωρητικά θα ξεκινήσει -εάν δεν αλλάξει κάτι- σε λίγες ημέρες.
newsbeast.gr
0 Σχόλια
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το Siatista-Info δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Απαγορεύονται τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια, και θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σχόλια σε greeklish και ανώνυμα δεν θα δημοσιεύονται!