Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Songbird»: Η ταινία που δείχνει τον κόσμο κατεστραμμένο από μια πανδημία έως το 2024! (βίντεο)

Ο Michael Bay, παραγωγός των «Armageddon», «The Purge» και «A Quiet Place» κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του «Songbird». 

Η πλοκή της ταινίας κινείται γύρω από μια φρικτή μετάλλαξη μιας ασθένειας — COVID-23- που μετατρέπει τον πλανήτη σε ένα εφιαλτικό τοπίο μέχρι το 2024. 

Το πρώτο τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, δείχνει τον κόσμο παγιδευμένο σε ένα lockdown για τέσσερα χρόνια, αγγίζοντας τους 8.4 εκατομμύρια θανάτους σε μόλις ένα έτος. 

 

Η ταινία διαδραματίζεται στο 2024 και πρωταγωνιστούν οι K.J. Apa και Sofia Carson, που υποδύονται ένα ζευγάρι, το οποίο χώρισε η πανδημία και ζουν υπό στρατιωτικό νόμο. Ο χαρακτήρας του Apa υποτίθεται πως έχει ανοσία στον ιό, κάτι που ίσως τον βοηθήσει ενώ αναζητά την αγαπημένη του, η οποία αναγκάζεται να εγκαταλείψει το διαμέρισμά της όταν ο γείτονάς της μολύνεται με τον ιό.

«Είναι ένας δυστοπικός, τρομακτικός κόσμος, αλλά πρόκειται για μια ρομαντική ταινία για δυο ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί, αλλά δεν μπορούν», λέει ο σκηνοθέτης Adam Mason. «Είναι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», αλλά τους χωρίζει η πόρτα της και ο ιός». 

«Ο ιός COVID-23 έχει μεταλλαχθεί και ο κόσμος βρίσκεται στον τέταρτο χρόνο lockdown», αναφέρεται στην υπόθεση. «Μολυσμένοι Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και είναι αναγκασμένοι να ζουν σε στρατόπεδα καραντίνας γνωστά ως Q-Zones, από τα οποία δεν υπάρχει διαφυγή, καθώς ελάχιστοι γενναίοι αντιστέκονται απέναντι στις δυνάμεις καταπίεσης». 

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson και Peter Stormare. Η παραγωγή είναι του Michael Bay και το σενάριο υπογράφουν οι Simon Boyes και Adam Mason, που επίσης σκηνοθετεί. 

Δείτε το τρέιλερ του «Songbird»:


Με πληροφορίες από Variety, New York Post

lifo.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael