Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

H Λαϊκή Συσπείρωση για την χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση στην Περιφέρεια και το Δήμο Κοζάνης


Με την παρουσία μας στη χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση των φορέων των απασχολούμενων, επαγγελματιών, εμπόρων της περιοχής δηλώνουμε τη στήριξη μας στα δίκαια αιτήματα τους για ενίσχυση του εισοδήματος τους.

Εισόδημα που δέχεται απανωτά πλήγματα από την διαχείριση της πανδημίας από την κυ-βέρνηση που δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού και περιορίζεται στην καταστολή και την ατομική ευθύνη, αφού αντιμετωπίζει την υγεία του λαού σαν κόστος. Εισόδημα που πλήττεται από την πολιτική της απολιγνιτοποίησης που προωθεί τα συμφέροντα μονοπωλιακών ομίλων και οδηγεί στη φτώχια και εξαθλίωση του λαού, από τη νέα καπιταλιστική κρίση και την πολιτική στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων εις βάρος των αυταπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών και εμπόρων.

Η μαζική κινητοποίηση δείχνει ότι ο μόνος δρόμος για την ικανοποίηση των αναγκών των αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, εμπόρων και συνολικά του λαού, είναι ο δρόμος του α-γώνα μέσα από τους συλλογικούς τους φορείς ενάντια στην πολιτική που τους εξαθλιώνει. 

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Αντώνης Τσάκωνας

Στολτίδης Νόντας

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael