Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις μαζικών φορέων & σωματείων

Τώρα να δυναμώσει το σύνθημα "lockdown" στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία, το εισόδημα και τα δικαιώματά μας

«Lockdown» στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία, το εισόδημα και τα δικαιώματά μας

Η Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ στηρίζει την αυριανή κινητοποίηση των συλλόγων και μαζικών φορέων αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων της περιοχής.

Την ίδια ώρα που καθημερινά αποκαλύπτονται οι εγκληματικές ευθύνες για τη μη θωράκιση του δημοσίου συστήματος Υγείας, η κυβέρνηση οδηγεί χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους στην ανασφάλεια, χωρίς εισόδημα.

Τώρα είναι η ώρα να μπει lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία, το εισόδημα και τα δικαιώματά μας. Ο λαός της περιοχής δεν έχει ανάγκη από «ευχολόγια» και υποσχέσεις, αλλά από ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του.

Οι αγώνες των εργαζομένων, των επαγγελματιών για αξιοπρεπές εισόδημα για όλους, για ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας, τώρα πρέπει να δυναμώσουν, μέσα από τους συλλόγους τους, τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία τους.

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάζει τον αγώνα, την πάλη, παίρνοντας ταυτόχρονα τα ανάλογα μέτρα προστασίας της υγείας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να μείνει όρθιος ο λαός στις συνθήκες της κρίσης και της πανδημίας, να οργανώσει την εργατική - λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της εργατικής - λαϊκής οργάνωσης, στη δύναμη της κοινής δράσης εργαζομένων, μικρών επαγγελματιών. Στη δυνατότητά μας να βάλουμε τη δικιά μας σφραγίδα στις εξελίξεις, να περάσουμε στην αντεπίθεση με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες και τα δικαιώματά μας. 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael