Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός -Ήττα Σοκ για την ΑΕΚ... Νίκες για ΠΑΟ και ΑΡΗ (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League και άνοιξε περισσότερο τη διαφορά του. Με τα γκολ του Ελ Αραμπί (50’), Καμαρά (77’) και Βρουσάι (89’) οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 51 βαθμούς έναντι 39 του Άρη, 37 της ΑΕΚ, 36 του ΠΑΟΚ και 34 του Παναθηναϊκού. Για τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα στο 39’ και ο Καμαρά στο 70’ σημάδεψαν τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την έκπληξη της 19ης αγωνιστικής της Super League, καθώς επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Κρίζμαν στο 33’, ενώ στο 87’ σκόραρε ο Λεό. Για την Ένωση δοκάρι είχαν στο 50’ ο Μάνταλος και στο 64’ ο Ολιβέιρα.


Την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι» έφτασαν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους με τα γκολ των Καμπετσή (42’) και Ιωαννίδη (65), ενώ από το 55’ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χουάνκαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Με γκολ του Ρόουζ στο 30’ ο Άρης επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» με τη νίκη που πανηγύρισαν έφτασαν τους 39 βαθμούς μετά από 19 παιχνίδια και πέρασαν προσωρινά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael