Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στάθης Κωνσταντινίδης: Εντοπιότητα στους διαγωνισμούς (Α.Σ.Ε.Π.) στους μόνιμους κάτοικους της Π.Ε. Κοζάνης


Νομοθετική παρέμβαση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την επιπλέον μοριοδότηση των κατοίκων των λιγνιτικών περιοχών στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Κατόπιν εισήγησης του Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, ο νέος Υπουργός Εσωτερικών, κ. Βορίδης, έκανε αποδεκτό το αίτημα για να συμπεριληφθούν στην πρόβλεψη του άρθρου 12 παρ. 1 περ. στ’, του σ/ν με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)»., για την προσαύξηση της βαθμολογίας του γραπτού διαγωνισμού κατά 20 μονάδες, υποψηφίων που είναι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων της Π.Ε. Κοζάνης λόγω εντοπιότητας.

Κατόπιν αυτού, ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Μάκη Βορίδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για την επιπλέον μοριοδότηση των κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Α.Σ.Ε.Π. Η καλή συνεργασία της εκτελεστικής με τη νομοθετική έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.» 

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael