Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Π.Βρυζίδου: Άμεση η παρέμβαση και επίλυση του προβλήματος για το επίδομα θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ στην ΠΕ Κοζάνης


Άμεση η παρέμβαση και επίλυση του προβλήματος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη, μετά και τη σχετική επιστολή μας, για το επίδομα θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ στην ΠΕ Κοζάνης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης μόλις διαπίστωσε το πρόβλημα που προέκυψε από την αναντιστοιχία ορισμένων Ταχυδρομικών Κωδικών (Τ.Κ.) των οικισμών κάτω από 2500 κατοίκους, στο ηλεκτρονικό σύστημα αίτησης επιδότησης θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ (https://www.aade.gr/mythermansi ), σε συνεργασία με τον ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων), άμεσα παρενέβη με διορθωτικές κινήσεις και ήδη από χθες, γίνονται οι διορθώσεις έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι δικαιούχοι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους χωρίς πρόβλημα.

Όσοι παρεμπιπτόντως εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα και να διορθωθεί, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων: 2311621000.

Επίσης αναμένεται τροποποίηση της ΚΥΑ η οποία θα προβλέπει να εντάσσονται στο σύστημα τιμολόγια αγοράς για καυσόξυλα και πέλετ που έχουν κοπεί από την 1η Ιουλίου 2020 και μετά, κάτι που είναι αναγκαίο για την κάλυψη των σχετικών δαπανών.



Με εκτίμηση

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael