Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επιδοτούμενες θερμάστρες: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

 epidotoumenes-thermastres-xekina-i-ypovoli-aitiseon-ti-prepei-na-


Από σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 στις 3 μμ έως τις 4 Μαρτίου του 2021 στις 5 μμ μπορούν οι επιχειρηματίες του κλάδου εστίασηςνα υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα https://heating-devices.mindev.gov.gr για την επιχορήγηση θερμαντικών σωμάτωνεξωτερικού χώρου, στο πλαίσιο της δράσης του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για την επιχορήγηση αυτή τα εξής:

1.Τα ποσά

Σύμφωνα με την δράση, θα ενισχυθούν όλες οι επιχειρήσεις εστίασης για την αγορά μιας θερμαντικής συσκευής ανά 10 τετραγωνικά μέτρα έως 100 ευρώ εκάστη ( χωρίς ΦΠΑ).Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης ανά χώρο εστίασης, δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ.

2.Οι δικαιούχοι

Στην εν λόγω δράση μπορούν να συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις εστίασης, ανεξαρτήτως της νομικής μορφής με την προϋπόθεση ότι δραστηριοποιούνται σε έναν τουλάχιστον από τους παρακάτω ΚΑΔ:

- 56.10: Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης.. Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.10

- 56.29.20: Υπηρεσίες καντίνας. Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.29.20

- 56.30: Δραστηριότητες παροχής ποτών. Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.30.

3. Οι προϋποθέσεις Συμμετοχής

Η ενίσχυση έχει αναδρομική ισχύ. Δηλαδή καλύπτεται από τη σχετική πρόσκληση η προμήθεια θερμαντικών σωμάτων που πραγματοποιήθηκε από την 1η Φεβρουαρίου 2020 και πριν από την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης, υπό την προϋπόθεση ότι ο λήπτης της ενίσχυσης διέθετε τουλάχιστον έναν ενεργό επιλέξιμο ΚΑΔ κατά την ημερομηνία αγοράς

4.Η χρηματοδότηση

Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει τις δαπάνες για την αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου οποιουδήποτε τύπου (π.χ υγραερίου, ηλεκτρικών, φυσικού αερίου , πάνελ υπερύθρων, αλογόνου κ.α) αυτόνομων ή μέρους κινητού εξοπλισμού τα οποία ήταν καινούργια και αμεταχείριστα κατά την αγορά τους.


enikos.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael