Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

«Δειλός Δήμαρχος απέναντι σε κάθε φωνή που δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά του -Δεν θα περάσει η προσπάθεια φίμωσης της υπεύθυνης αντιπολίτευσης»

(Δελτίο Τύπου)

Με την αρχή της νέας χρονιάς, της χρονιάς που όλη η ανθρωπότητα περιμένει με ελπίδα, στο Βόιο δυστυχώς φαίνεται πως την απεμπολούμε από τις πρώτες ημέρες.

Και όχι, δεν φταίει μόνο ο κορονοϊός.

Για ότι βιώνουμε ευθύνεται και η πανδημία της αλαζονικής πολιτικής συμπεριφοράς.

Η συμπολίτευση, επέλεξε για άλλη μία φορά να πορευτεί χωρίς τις ενοχλητικές γι’ αυτήν φωνές της αντιπολίτευσης.

Δεν θέλησε να ακουστεί η συγκροτημένη, τεκμηριωμένη και αντίθετη για την ίδια, πρόταση των παρατάξεων που δεν της δίνουν εν λευκώ επιταγή.

Δυστυχώς αντί να τιμήσουν το θεσμικό ρόλο του ανεξάρτητου Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπεριφέρθηκαν ως στημένοι διαιτητές που αποβάλλουν κατά το δοκούν ποδοσφαιριστές, ώστε να διασφαλίσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όμως εδώ δεν είμαστε σε γήπεδο.

Αυτοί που όφειλαν να εξασφαλίσουν εδώ και καιρό την σωστή λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων μέσω τηλεδιάσκεψης, αρνήθηκαν να δεχτούν τη συμμετοχή δημοτικών μας συμβούλων έστω και δια τηλεφώνου, όπως έχει γίνει επανειλημμένως σε Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια της περιοχής.

Δεν φρόντισαν να διασφαλιστεί κανένας χώρος απ’ όπου δημοτικοί σύμβουλοι χωρίς δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικών μέσων, θα μπορούσαν να ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στη συνεδρίαση.

Ήταν άλλωστε ξεκάθαρο πως εμείς δεν έπρεπε να είμαστε σήμερα παρόντες στη συνεδρίαση.

Ο συνδυασμός αποχώρησε καταγγέλλοντας τη στάση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος με την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου έφερε εις πέρας την αποστολή της φίμωσής μας για άλλη μία φορά.

Δειλός δεν είναι αυτός που αποχωρεί από στημένες διαδικασίες, αλλά αυτός που δεν τολμά να αντιμετωπίσει την αντίθετη άποψη.

Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού του Βοϊου, αλλά να ξέρουν πως δεν θα τους επιτρέψουμε να ασκούν την καταστροφική τους πολιτική φιμώνοντας τις δικές μας φωνές. 

 

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια