Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Διπλό»… Ευρώπης ο Παναθηναϊκός! Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (βίντεο)

«Ζωντανός» στη μάχη που δίνει για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με γκολ του Καμπετσή στο 9ο λεπτό επικράτησαν 1-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και έφτασαν τους 28 βαθμούς, κρατώντας τους «κίτρινους» στους 33.

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ολιβέιρα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Λιβάγια διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Η ομάδα του Περιστερίου μείωσε στο 89’ με πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Με γκολ του Χασάν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν πέναλτι με τον Βαλμπουενά στο 20’ στάθηκαν τυχεροί, καθώς σκόραραν στην τελευταία φάση.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 3-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Τζόλης (48’), Βαρέλα (53’) και Κρμέντσικ (67’), ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 26ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα, Μπόι Βάτερμαν.
 
Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael