Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτ. π. Βασιλείου Λ. Βασιλείου (ηχητικό με όλες τις ομιλίες)

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2020 σε κλίμα συγκινήσεως η Ιερά Μητρόπολις Σισανίου και Σιατίστης και η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, προέμπεμψαν στην αιωνιότητα, τον μακαριστό Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Λ. Βασιλείου, τον προϊστάμενο για 40 χρόνια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.  

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού π. Βασιλείου τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου πλαισιωμένο από ιερείς της Μητροπόλεως.

Με λογούς συγκινήσεως για τον μακαριστό ιερέα μίλησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος, ο π. Νέστορας Γκουρομίσιος από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ο κ. Γ. Φίλιος ψάλτης και πρώην Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας η κ. Ε. Ώττα εκ μέρος Πνευματικών παιδιών, τον παραγωγών του ραδιοφώνου "Ορθοδοξία και Παράδοση" 103 fm και των κατηχητικών σχολείων, εκ μέρους της νεολαίας της ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου η κ. Π. Σβώλη και η κ. Δ. Λογδανίδου και η πρεσβυτέρα κ. Στ. Μαραμή - Βασιλείου.

Ακολούθησε η ταφή του σκηνώματος του, στο πίσω μέρος του Ιερού Ναού το οποίο επιθυμούμε και ο ίδιος να βρίσκεται κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Η Εξόδιος Ακολουθία έγινε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω του αυστηρού Lock Down στη Σιάτιστα.

Το ηχητικό είναι από την ζωντανή μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού της ενορίας Αγίου Νικολάου"Ορθοδοξία και Παράδοση" 103 fm:

Λόγω τον αυστηρών μέτρων, δυστυχώς, απαγορεύτηκε η βιντεοσκόπηση και οι φωτογραφίες. 

Αρθρογραφία του πατρός Βασιλείου

Βίντεο του πατρός Βασιλείου

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael