Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Δημήτρης Κοσμίδης με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021

Στο πλαίσιο της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της ηθικής διάστασης, ο Συνδυασμός “Ενεργοί Πολίτες” ενδιαφέρεται σφαιρικά για το όφελος του Δήμου Βοΐου, χωρίς εξαιρέσεις σε ημέτερους και μη.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021, ήταν τουλάχιστον φαιδρή. Αποκάλεσε την αλήθεια, τη σοβαρότητα, την ηθική και την υπευθυνότητα, ως δειλία.

Οι “Ενεργοί Πολίτες” καταγγέλλουν τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής, βάσει του δικαιώματος που δυστυχώς της έδωσε ο νομοθέτης, η οποία δρα καταχρηστικά (βλ. ψήφιση προϋπολογισμού).

Οφείλουμε να ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να υπερασπιστούμε τους συνδημότες μας.

Ο κ. Ζευκλής, θα πρέπει να μάθει να χειρίζεται σωστά την ελληνική γλώσσα, όπως επίσης και την έννοια των λέξεων. Με την ακόλουθη ανάρτησή του, μεταξύ των άλλων ελαττωμάτων του, φανερώνει πως δεν έχει μάθει να ξεχωρίζει τη δειλία με το ήθος. Η ανάρτηση του κ. Ζευκλή έχει ως εξής «Λυπούμαστε πραγματικά γιατί σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα ότι τμήμα της αντιπολίτευσης είναι κατώτερο των περιστάσεων. Η μάχη για το Βόιο με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με αυτές τις μικροπολιτικές και ανεύθυνες τακτικές, φαίνεται να εγκαταλείπεται από κάποιους δειλούς αιρετούς. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε τον αγώνα υπεύθυνα όπως κάναμε από την αρχή».

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος, θα πρέπει επιτέλους να μάθει να σέβεται και τις πλειοψηφίες. 

 

Συνδυασμός “Ενεργοί Πολίτες “

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael