Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου -Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση την ερχόμενη Παρασκευή


Στις 11 Ιανουαρίου αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, όπως τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, φυσικά με τηλεκπαίδευση. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε για το νέο lockdown δεν ξεκαθαρίζει το θέμα (αναφέροντας ότι υπάρχει «αναστολή της διά ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων...»), όμως ως προς αυτό το ζήτημα, που ενδιαφέρει χιλιάδες γονείς και μαθητές, κύκλοι του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα εξ αποστάσεως τη συγκεκριμένη μέρα και ότι τα σχολεία θα ανοίξουν διά ζώσης τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, και όχι στις 8 Ιανουαρίου όπως θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες.

Ωστόσο, οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν με έμφαση ότι όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, που είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ήταν ξεκάθαρος ως προς το άνοιγμα όλων των σχολείων, λέγοντας ότι αυτό θα συμβεί στις 11 Ιανουαρίου και τονίζοντας ότι η ανακοίνωση του αυστηρότερου lockdown έγινε ως προληπτική κίνηση για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια. Όπως εξήγησε, με την απόφαση του lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου διευκολύνονται και οι ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν αν η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. 


η συνέχεια ΕΔΩ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael