Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΕΥΠΕ: Να κάνουμε πράξη για άλλη μια φορά το σύνθημα: «Κανείς μόνος του»


ΣΕΥΠΕ - "Μέρες Αλληλεγγύης"

 Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Περιοχής Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) οργανώνει “Μέρες Αλληλεγγύης”. Καλούμε κάθε ιδιωτικό υπάλληλο από κάθε επιχείρηση του κλάδου, αυτές τις μέρες των γιορτών που έρχονται να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους άνεργους συνάδελφους μας. Να πρωτοστατήσουμε στην Έκφραση Αλληλεγγύης με όλους τους τρόπους και πρωτοβουλίες για την ουσιαστική ενίσχυση των ανέργων και των οικογενειών τους προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής.

Σε μια περίοδο που η ζωή των ανέργων επιδεινώνεται καθημερινά από την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και λόγω της πανδημίας η κατάσταση των ανέργων του κλάδου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, είναι ανάγκη να γίνει υπόθεση όλων η ανακούφιση εκατοντάδων ανέργων του κλάδου μας μπροστά στις γιορτές.

Είναι καιρός να αξιοποιήσουμε την πραγματική δύναμη της οργάνωσης της ταξικής αλληλεγγύης, κόντρα στη λογική της φιλανθρωπίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε συναδέλφους που χρειάζονται άμεση βοήθεια, για να μπορούν και οι ίδιοι να παλεύουν με αξιοπρέπεια μέσα από το σωματείο τους ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα του τσακίσματος μισθών, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, σήμερα που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ικανοποιούνται οι πιο σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Κανένας μόνος του! Η κάθε βοήθεια να μην υποτιμηθεί, να προσφέρουμε όλοι, ακόμα και το πιο μικρό που μπορούμε να κάνουμε, για κάποιους είναι σημαντικό.

Η συλλογή των τροφίμων και είδη ατομικής υγιεινής λόγω της κατάστασης με την πανδημία θα γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα (Ηρακλής: 6984884011 και Γιώργος: 6988772489) στα γραφεία του σωματείου μας.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael