Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Αρκουμανέας από Κοζάνη: Δυστυχώς έχουμε αύξηση μέσα στο lockdown -Οι επόμενες μέρες και βδομάδες είναι κρίσιμες (βίντεο)


Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ λίγο πριν τη σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης σημείωσε ότι: «Οι επόμενες μέρες και βδομάδες θα ειναι κρίσιμες, ειδικά εδώ με τον αυξημένο αριθμό. Δυστυχώς έχουμε αύξηση μέσα στο lockdown. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Όπου δεν τηρούνται τα μέτρα υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων. Υπάρχουν και κάποιες εντοπισμένες συρροές» συμπλήρωσε.

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη μετάλλαξη και πόσο θα επηρεάσει το εμβόλιο». Για το θέμα της ιχνηλάτησης ανέφερε ότι η Πολιτική Προστασία κάνει εξαιρετική δουλεία σε όλη την χώρα. «Όταν έχουμε αυξημένο αριθμό, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Θέλουμε τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας για άμεσα αποτελέσματα.

Για τα δεδομένα και την καλύτερη ενημέρωση σημείωση ότι στέλνονται καθημερινά στην Περιφέρεια και από τη Δευτέρα στους δήμους. Οι συνεργάτες μας κάνουν καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα Πρόσθεσε

 

Ιωάννα Παπαδημητρίου


 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια