Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αυτοί που εμπνεύστηκαν τη λύση του «click away» μάλλον δεν ψώνισαν ποτέ στη ζωή τους

Είναι να απορεί κανείς πραγματικά με τη νοημοσύνη αυτών των κυβερνητικών τύπων που εμπνεύστηκαν τη λύση του "click away" προκειμένου δήθεν να χαλαρώσουν ελάχιστα τη θηλιά με την οποία πνίγουν το λιανεμπόριο τους τελευταίους 10 μήνες. Το να επιβάλεις σε όλα τα μικρά καταστήματα να έχουν ηλεκτρονικά sites και να κάνουν από εκεί τις πωλήσεις τους, μόνο κάποιος άσχετος με την αγορά θα μπορούσε να το φανταστεί, διότι απ' ό,τι φαίνεται μόνο το 10% των επιχειρήσεων είναι σε θέση τελικά να ανταποκριθεί σε μια τέτοια απαίτηση. 

Από: capital.gr - Stirlitz

Επίσης, το να επιβάλεις σε καταστήματα ρούχων και υπόδησης να πωλούν προϊόντα έχοντας τον πελάτη στο... πεζοδρόμιο χωρίς να του επιτρέπεται να δοκιμάσει αυτό που αγοράζει, θα πρέπει να το σκέφτηκε άνθρωπος που δεν έχει ψωνίσει ποτέ στη ζωή του και τον έντυναν άλλοι. 

Αλλά και η ιδέα του να πρέπει να πληρώνει κανείς υποχρεωτικά με κάρτα σε ασύρματο POS που θα βγάζει ο καταστηματάρχης στην είσοδο του μαγαζιού, εκτός του ότι είναι εντελώς παλαβή ως σύλληψη και μη πρακτική σε πολλές περιπτώσεις, είναι και παράνομη, αφού ουσιαστικά αποκλείει εμμέσως την πληρωμή με μετρητά - και γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει νόμος που επιβάλει ποινές σε περίπτωση "άρνησης αποδοχής νομίμως κυκλοφορούντος χρήματος".

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όλοι αυτοί οι κυβερνητικοί παράγοντες που είχαν τη φαεινή ιδέα του "click away" δεν είχαν στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον έστω ένα άτομο με "σώας τας φρένας" και με κάποια επαφή με την καθημερινή πραγματικότητα που να τους είπε ότι αυτά που αποφασίζουν είναι ηλιθιότητες οι οποίες θα λειτουργήσουν ως αντικίνητρο στον κόσμο που θέλει να ψωνίσει και θα οδηγήσουν πολλούς επιχειρηματίες στην απόλυτη καταστροφή.


freepen.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael