Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με το επίδομα θέρμανσης στα καυσόξυλα σε χωριά του Δήμου


Με βάση το νόμο 4756/2020 από φέτος προβλέπεται χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές όλων των ειδών καυσίμων θέρμανσης μεταξύ αυτών στα καυσόξυλα, πέλετ κ.α.

Όμως σε οικισμούς όπως του Ελλησπόντου και του Δημητρίου Υψηλάντη το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δεν επιτρέπει τους δικαιούχους να υποβάλουν την αίτηση επειδή ο ταχυδρο-μικός κώδικας συμπίπτει με αυτόν της πόλης της Κοζάνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποβάλουν την αίτηση.

Σε μια περίοδο που το εισόδημα των εργατικών -λαϊκών νοικοκυριών πλήττεται απο την κυβερνητική πολιτική, η πολιτική της απελευθέρωσης - απολιγνιτοποίησης εξαθλιώνει τους εργα-ζόμενους και το λαό της περιοχής θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα και αποφασιστικά να λυθεί το ζήτημα γιατί στερεί από τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικισμών έστω και αυτά την ανα-κούφιση . Καλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες και να πιέσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα κι να μην αφήσει τους δημότες των χωριών αυτών να μπλέξουν σε γραφειοκρατικά γρανάζια που θα καθυστερήσουν την καταβολή του επιδόματος. 

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Στολτίδης Νόντας

Δημαράκη Δώρα

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια