Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αντρόγυνο ακύρωσε τη χλιδάτη γαμήλια δεξίωση και τάισε με τα λεφτά ανθρώπους σε ανάγκη

Τα περισσότερα αντρόγυνα ονειρεύονται έναν μεγάλο γάμο με μια φαντασμαγορική δεξίωση. Όμως αυτό το ζευγάρι από το Σικάγο των ΗΠΑ ακύρωσε τα σχέδιά του για το γαμήλιο γλέντι και χρησιμοποίησε τα λεφτά για να ταΐσει ανθρώπους σε ανάγκη.
Η Έμιλι Μπαγκ και ο Μπίλι Λιούις ονειρεύονταν έναν εκθαμβωτικό γάμο για την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Τα είχαν ετοιμάσει όλα, αλλά καθώς η πανδημία κορονοϊού φούντωσε, κατέληξαν να παντρευτούν στο δημαρχείο, οι δυο τους και ο φωτογράφος.

Όμως είχαν ήδη δώσει μια προκαταβολή 5 χιλ. δολαρίων (περίπου 4.100) στο κέτερινγκ και έπρεπε να βρουν κάτι να κάνουν με τα χρήματα.

Έτσι το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να δωρίσει το φαγητό σε συσσίτια για την Ημέρα των Ευχαριστιών και να ταΐσουν μ’ αυτόν τον τρόπο ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Οι νεόνυμφοι σέρβιραν 200 γεύματα σε ανθρώπους με σοβαρά ψυχικά νοσήματα και χρήστες ουσιών.

«Σε τελική ανάλυση το να ακυρώσεις έναν μεγάλο γάμο δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί» τονίζει η Μπαγκ σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το CNN.

«Είμαστε ευτυχείς που παντρευτήκαμε και είμαστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι που παρείχαμε ένα ζεστό γεύμα για τη Μέρα των Ευχαριστιών σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, ως αποτέλεσμα της ακύρωσης της δεξίωσής μας» συνεχίζει η νύφη που εργάζεται στην μην κυβερνητική οργάνωση  φιλανθρωπική οργάνωση, Thresholds.

 

sputniknews.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael