Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έκρηξη σε αποθήκη με φιάλες - Ένας 57χρονος στο νοσοκομείο (βίντεο)

 


Ανήμερα της γιορτής του Πυροσβεστικού Σώματος, («Άγιοι Τρεις Παίδες εν Καμίνω»), ξύπνησαν μνήμες από την πολύνεκρη τραγωδία στα Καμένα Βούρλα, όπου η έκρηξη του βυτιοφόρου σκόρπισε το θάνατο, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους τρεις πυροσβέστες και τραυματίζοντας άλλους δεκατέσσερις.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ήταν γύρω στις 7:30΄το απόγευμα της Πέμπτης όταν οι κάτοικοι στα Καλύβια Λαμίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας απανωτές εκρήξεις. Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς έχουν να αντιμετωπίσουν.

Γρήγορα διαπιστώνουν ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη πυρκαγιά, σε αποθηκευτικό χώρο, όπου υπάρχουν φιάλες υγραερίου, αλλά και δεξαμενή με προπάνιο. Οι πυροσβέστες με κίνδυνο της ζωής ρίχνονται στη μάχη της κατάσβεσης, ενώ οι αστυνομικοί αποκλείουν την περιοχή για την ασφάλεια των πολιτών.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου και όταν όλα δείχνουν ότι η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, την ώρα που στο χώρο είναι πυροσβέστες και ένας 57χρονος επαγγελματίας φίλος του ανθρώπου που έχει νοικιάσει την αποθήκη, γίνεται νέα ανάφλεξη και έκρηξη, από την οποία τραυματίζεται σοβαρά ο άτυχος 57χρονος και ευτυχώς ελαφρά ένας πυροσβέστης.

Η στιγμή της έκρηξης

 


newsbeast.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael