Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φρικτός θάνατος 24χρονης: Της έπεσε το κινητό στην μπανιέρα και έπαθε ηλεκτροπληξία

Να γιατί δεν πρέπει να παίρνεις το κινητό στο μπάνιο

Tραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε μία 24χρονη κοπέλα στη Ρωσία, παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών στους πολίτες να μην παίρνουν τα κινητά τους τηλέφωνα στο μπάνιο όταν κάνουν ντους. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Aρχανγκέλσκ.

Η 24χρονη Ολέσια Σεμένοβα – σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Maily – βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα από την συγκάτοικό της. «Της φώναξα, την κούνησα, αλλά ήταν πολύ χλωμή, δεν ανέπνεε και δεν έδειχνε σημάδια ζωής», είπε η συγκάτοικος της 24χρονης στους άνδρες των πρώτων βοηθειών που έσπευσαν στο σημείο.

«Ήμουν πραγματικά φοβισμένη. Όταν την άγγιξα, έπαθα και εγώ ηλεκτροπληξία», πρόσθεσε η νεαρή Ντάρια, σημειώνοντας ότι μέσα στο νερό υπήρχε ένα κινητό και φόρτιζε. Οι νοσηλευτές επιβεβαίωσαν ότι η 24χρονη – που δούλευε σε ένα κατάστημα ρούχων – είχε πεθάνει μέσα στη μπανιέρα της και ότι το κινητό της τής είχε πέσει στο νερό όσο ήταν ακόμη συνδεδεμένο με το καλώδιό του στο φορτιστή του. 

Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο αντίστοιχο περιστατικό. Τον περασμένο Αύγουστο, μια Ρωσίδα μαθήτρια, 15 ετών, πέθανε στο σπίτι της στη Μόσχα καθώς έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο της. Πέρυσι, η 26χρονη Λίλιγια Νοβίκοβα, διεθνώς αναγνωρισμένη παίκτρια του πόκερ, υπέστη επίσης ηλεκτροπληξία στο μπάνιο της. Το 2019 μια 26χρονη είχε την ίδια τύχη.


e-radio.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael