Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βιέννη: Επίθεση σε έξι σημεία -Τουλάχιστον δύο νεκροί & πολλοί τραυματίες (βίντεο)


Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, συναγερμός σήμανε στην αυστριακή πρωτεύουσα, μετά τις πρώτες πληροφορίες για επίθεση κοντά σε συναγωγή και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τον πρώτο απολογισμό να αναφέρει πως έχουν χάσει τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας έκανε λόγο για πολλούς τρομοκράτες που πραγματοποιούν επιθέσεις στη Βιέννη, τονίζοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή τους.

Οι Αρχές έχουν καλέσει τους πολίτες της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους, ή μέσα στα μαγαζιά, στα οποία έχουν κρυφτεί. Με tweet η Αστυνομία ανέφερε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας από την ανταλλαγή πυρών. «Πυροβολισμοί στην περιοχή του κέντρου της πόλης – υπάρχουν τραυματίες – ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από όλους τους δημόσιους χώρους και τις δημόσιες συγκοινωνίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter για τα όσα δραματικά συμβαίνουν απόψε στην Βιέννη.

Τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως παράλληλα με την επίθεση, δράστες κρατούν ομήρους σε ένα εστιατόριο σε μια άλλη περιοχή στην πόλη, καθώς και ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύλληψη ενός υπόπτου.

 

megatv.com

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael