Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Άρης - Νίκη για ΑΕΚ, Ολυμπιακό... ΠΑΟ! (βίντεο)


Ένα γκολ έφτανε και περίσσευε στον Άρη, προκειμένου να πάρει τη πέμπτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν την Κυριακή με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική της Super League, και φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο β' ημίχρονο και, παρά τις απουσίες τους, πήραν το προβάδισμα στο 55ο λεπτό, όταν, από το παράλληλα γύρισμα του Γκάμα από τα δεξιά, ο Πασαλίδης στην προσπάθεια να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

 

Ο ΟΦΗ μπορεί να αιφνιδίασε την ΑΕΚ, ωστόσο η «Ένωση» έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 των Κρητικών την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Super League

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι με αυτό το «τρίποντο» έπιασαν εκ νέου τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και απέχουν τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Άρη.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Στούρτζεον, ωστόσο με τον Μάνταλο να σερβίρει (είχε δύο ασίστ) και τους Νεντελτσεάρου (31'), και Σάκχοφ (74') να βρίσκουν δίχτυα, η «Ένωση» έφτασε στη νίκη.


Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς με δύο γκολ στο τέλος, επικράτησαν την Κυριακή με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Με την «χρυσή», όπως αποδείχθηκε, αλλαγή του Ουρουγουανού, Νίκα Νινούα να δίνει το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» στο 88΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και τον Τσόλακ να «σφραγίζει» το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με πέναλτι, ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε το πρώτο του τρίποντο μακριά από την Τούμπα.

Ο Σφιντέρσκι είχε ανοίξει το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 18', ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 54' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αριγκίμπι.

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ, που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν για το Europa League, έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα οι Αγρινιώτες, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους σήμερα τον Λουτσιάνο, μετά την αποχώρηση του Μάκη Χάβου, παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.


Στη Λαμία έμελλε να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός το πρώτο του «τρίποντο» στην εφετινή Super League.

Οι «πράσινοι», χάρη σε δύο γκολ του Καρλίτος (8', 60') επικράτησαν το Σάββατο με 2-0 της ομάδας του Τεννέ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και πήραν βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, εν όψει της συνέχειας.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που είχε εξελιχθεί σε... κακό του δαίμονα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και με εκτελεστή τον Ισπανό πήρε την πολύτιμη νίκη, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς.

 



zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael