Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χαρδαλιάς: Κανονικά τα πρωταθλήματα Super League & Basket League στην Ελλάδα


Στο πλαίσιο της περιγραφής των μέτρων που θα ισχύουν στην Ελλάδα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, από τις 6 το πρωί, στα πλαίσια της επιβολής του lockdown, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στο τι θα ισχύσει και για τον αθλητισμό. Ένας τομέας για τον οποίο επίσης υπήρχαν αρκετές απορίες πριν τη σχετική ενημέρωση.

Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, «αθλητική άσκηση προβλέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους μέχρι τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή».

Ωστόσο, δεν σταματούν οι αγώνες σε Super League (Α' κατηγορία ποδοσφαίρου Ανδρών) και Basket League (Α' κατηγορία μπάσκετ Ανδρών), αλλά και οι ευρωπαϊκοί αγώνες, δηλαδή Champions League, Europa League, Euroleague (προφανώς και του EuroCup που «τρέχει» από την ίδια Λίγκα) και Basketball Champions League.

Αντιμετωπίζουμε «ακόμα μια δύσκολη συγκυρία», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για «μια δοκιμασία που όλοι έχουμε ξαναζήσει και θα θέλαμε να μην ξαναζήσουμε», καλώντας τους πολίτες «να προστατεύσουμε όσους αγαπάμε, το εθνικό σύστημα υγείας, την ίδια μας την πατρίδα».

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να επαναλάβουμε όλα τα σημαντικά, τα ξεχωριστά», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζοντας την περιγεαφή των μέτρων για τον κορονοϊό που θα ισχύσουν το επόμενο διάστημα.

 

newsbeast.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael