Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: «Τρίποντο» για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό -Ήττα σοκ ο Παναθηναϊκός! (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 15’ με τον Σφιντέρσκι, όμως η «Ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 63’ με τον Τσιλούλη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τα πέναλτι του Σβαμπ στο 78’ και του Αουγκούστο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τους Χασάν (53’) και Μασούρα (80’), ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι με τον Γιάννου (13’) και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπρούμα (42’).

Μέσω Video Assistant Referee ακυρώθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και γκολ των φιλοξενούμενων που «έπιασαν» τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας.


 

 

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς κρίθηκε στο 88ο λεπτό με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μάλιστα δεν το πανηγύρισε καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των «πράσινων».

 

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος και ΑΕΛ -Λαμία.
 

zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael