Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ, νίκες για ΑΡΗ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό! (βίντεο)

Με τον Ελ Καντουρί να σκοράρει στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 με ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 31’ ο Εραμούσπε, ο οποίος αποβλήθηκε στο 57’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Σφιντέρσκι στο 52’ και στο 59’ ο Τζόλης σημάδεψε το δοκάρι.

Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 55’ με τον Μαχαίρα, όμως η Λάρισα ισοφάρισε στο 67’ με τον Σπαρβ. Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τελικά στη νίκη με τα τέρματα των Ανσαριφάρντ (72’), Σιμόες (78’) και Γαλανόπουλου (89’).

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 21ο λεπτό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνέχισε την καλή παράδοση που έχει απέναντι στους «πράσινους» και χάρισε μια νίκη-«χρυσάφι» στην ομάδα του, που παρατάχθηκε λαβωμένη από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της (Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Χασάν). Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο και υπέφερε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος το προβάδισμα.

Ο πρωταθλητής πέτυχε την έκτη νίκη σε επτά αγώνες κι έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Άρη όμως να έχει παιχνίδι λιγότερο. Ταυτόχρονα, υποχρέωσε τον αντίπαλό του στην τέταρτη ήττα σε σύνολο εννέα συναντήσεων.

Με 0-1 πέρασε ο ΑΡΗΣ από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ πέναλτι του Γκάμα! Ο ΑΡΗΣ συνέχισε τις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή τις Super League!


zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael