Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Στάθης Κωνσταντινίδης: Συνάντηση με τους πατατοπαραγωγούς -Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ παρουσία του Πρωθυπουργού


Συνάντηση με παραγωγούς πατάτας από την περιοχή του Ελλησπόντου πραγματοποίησε ο Στάθης Κωνσταντινίδης και μετά την ολοκλήρωσή της δήλωσε τα ακόλουθα:

«Από επικοινωνίες που είχα το προηγούμενο διάστημα με παραγωγούς πατάτας από διάφορες περιοχές του νομού μας, και από τη σημερινή συνάντηση με τους αγρότες του Ελλησπόντου, κατέγραψα τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, κυρίως αναφορικά με ζημιές στις καλλιέργειες, αλλά και τις σημαντικές επιπτώσεις της πανδημίας στη διάθεση των προϊόντων τους. Συμμερίζομαι την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών πατάτας και δεσμεύθηκα να παρέχω κάθε δυνατή συνδρομή για τη στήριξή τους. Αναμφίβολα, το οξύ πρόβλημα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα επιτείνεται από τα μέτρα για την προστασία των πολιτών εξαιτίας του κορωνοϊού και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων.»

Παρέμβαση του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του Πρωθυπουργού

«Στη σημερινή συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτός των ειδικότερων θεμάτων, σημείωσα την ανάγκη, παρά τις δυσκολίες, να υποστηριχθεί κατά προτεραιότητα η Δυτική Μακεδονία και η έννοια της Δίκαιης Μετάβασης. Επιπλέον, παρά τις εκτεταμένες ενισχύσεις προς όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, ενόψει των νέων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ζήτησα να εξαντληθεί κάθε δημοσιονομική δυνατότητα για τη στήριξη των δραστηριοτήτων που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό και ιδίως της εστίασης, στην οποία απασχολείται μεγάλος αριθμός εργαζομένων. Από αυτή την κρίση οι επαγγελματίες πρέπει να βγουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.»


Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια