Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Παράταση Υποβολής Δικαιολογητικών για το Ελαχίστο Εγγυημένο Εισοδήματος και το Επίδομα Στέγασης

Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών από τους δικαιούχους του Επιδόματος Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του Επιδόματος Στέγασης λόγω της επιβολής των Εκτάκτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19.

Πιο αναλυτικά ακολουθεί ενημέρωση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης.

Παράταση Ισχύος Εγκριτικών Αποφάσεων

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση, με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.

Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται: Α. ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται, Β. ο μήνας αρχικής επανυποβολής τους και Γ. ο μήνας επανυποβολής, υπολογίζοντας την τρίμηνη παράταση: 


Υπενθυμίζεται ότι:

α) Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους. 

 

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βοΐου

Ώρες Εξυπηρέτησης Κοινού 8:00π.μ.-16:00 μ.μ.

Ταχ. Δ/νση: Πολιτιστικό Κεντρο "Άρης & Λίλιαν Βουδούρη", Τ.Κ. 50300

Τηλ: (+30) 24650 22636

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια