Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Νίκη για να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης θέλει ο ΠΑΟΚ -Τα ρέστα της παίζει η ΑΕΚ


Tην ευκαιρία να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την αποδεκατισμένη Αϊντχόφεν (19:55, Cosmote Sport) και με νίκη θα την προσπεράσει στη βαθμολογία του 5ου Ομίλου.

Οι Θεσσαλονικείς με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου, τον Ουρουγουανό Πάμπλο Γκαρσία, στην πρεμιέρα του σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, φιλοδοξούν να ανατρέψουν την αρνητική παράδοση που έχουν απέναντι γενικά στις ολλανδικές ομάδες, αλλά και ειδικότερα στην Αϊντχόφεν. 

---------------

Ματς-«τελικός» απόψε για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τη Ζόρια Λουχάνσκ (22:00, Cosmote Sport) στη Ζαπορίζια για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση, ευρισκόμενοι σε δυσχερή θέση μετά τις ήττες από Μπράγκα και Λέστερ, με τους Πορτογάλους και τους Άγγλους να έχουν από δύο νίκες μέχρι στιγμής (στους «32» του Europa League προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου).

Το... κακό για την ΑΕΚ είναι ότι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ζόρια, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη διοργάνωση. Συνεπώς, από απόψε τα μεσάνυχτα μόνο μία από τις δύο αντιπάλους θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα. 

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael