Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Eορτασμός για την 108η επέτειο της απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό

Διαφορετικά και χωρίς παρέλαση ο εορτασμός για την 108η επέτειο της απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 2ης έως και της 4ης Νοεμβρίου 2020

ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ώρα 16:30: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή ως εκπρόσωπος όλων των φορέων του Δήμου Βοΐου, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Κυβερνήσεως και των Συλλόγων Κρητών, στο μνημείο «Λόφου Υπολοχαγού Καπιτσίνη».

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου.

Ώρα 08:00 π.μ. : Επίσημη έπαρση της σημαίας.

Ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου.

Στην δοξολογία θα παραστούν οι σημαιοφόροι των σχολείων της Σιάτιστας ως εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας συνοδεία εκπαιδευτικού ως εκπρόσωπος του συλλόγου των διδασκόντων της κάθε σχολικής μονάδας, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19 και σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.64450 (ΦΕΚ 4484 Β’/11-10-2020) που φέρει τίτλο: «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα στο σύνολο της Επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19».

Ώρα 11:00 π.μ.

Κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή, ως εκπρόσωπος όλων των φορέων του Δήμου Βοΐου, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Κυβερνήσεως και των Συλλόγων Κρητών, στο Μνημείο Ηρώων της Πλατείας Τσιστοπούλου ( Διοικητήριο).

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 σας γνωρίζουμε ότι o φετινός εορτασμός για την 108η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Οι μαθητικές παρελάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν


 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael