Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εργασίες Ανάπλασης και Εξωραϊσμού στο Τσοτύλι και Ανακαίνιση του Κοιν. καταστήματος στην Ζώνη


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες εξωραϊσμού εξωτερικών χώρων, ανάπλασης και αποκατάστασης φθορών στον οικισμό Τσοτυλίου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εξωραϊσμού στην κεντρική Πλατεία « Μουριές» , πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις καθαρισμού χόρτων και ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευάστηκε το ήδη υπάρχον κιόσκι και φυτεύτηκαν καλλωπιστικά φυτά . Οι συγκεκριμένες εργασίες καθιστούν την πλατεία πιο προσβάσιμη στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες. 

Παράλληλα εντός του οικισμού πραγματοποιήθηκε χάραξη διαγράμμισης διαβάσεων για τους πεζούς επί του οδοστρώματος και τέθηκε σε λειτουργία το σιντριβάνι, κάτι το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια και υλοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή. 


Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο της τοπικής κοινότητας στον οικισμό της Ζώνης.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της στρατηγικής της ποιότητας ζωής και της βελτίωσης της εικόνας των οικισμών που υλοποιείται από την Δημοτική Αρχή και θα συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση τους.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael