Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μήνυμα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτική Μακεδονίας

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Άγιος Αρτέμιος αποτέλεσε πρότυπο πίστης, αυταπάρνησης, θάρρους και γενναιότητας, στοιχεία που είναι αλληλένδετα με τον ρόλο και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ταυτόχρονα, γιορτάζουμε σήμερα την «Ημέρα της Αστυνομίας». Με την θεσμοθέτηση της ημέρας αυτής, η Πολιτεία τιμά την Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στην Πατρίδα και την κοινωνία.

Η σημερινή όμως μέρα είναι και ημέρα μνήμης των συναδέλφων μας που θυσιάστηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος. Η θυσία τους αποτελεί την υπέρτατη έκφραση προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού για την προστασία των πολιτών και της κοινωνίας.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας για το έργο που προσφέρει και να τους καλέσω να συνεχίσουν τον αγώνα τους προς όφελος της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και αφοσίωσης στο καθήκον.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές τους για την υπομονή, την κατανόηση και την στήριξή τους.

Ένα ευχαριστώ στους απόστρατους γιατί με την συνεισφορά τους επιβεβαιώνουν ότι αποτελούν ενεργά μέλη της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας.

Επίσης, ένα ευχαριστώ στις τοπικές αρχές για τη συμπαράσταση και υποστήριξη του έργου μας και στα Μέσα Ενημέρωσης για την βοήθεια και γόνιμη συνεργασία τους.

Να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες. Εδώ, στην Δυτική Μακεδονία, οι πολίτες μας εμπιστεύονται και οφείλουμε να τους δικαιώσουμε. Για εμάς που υπηρετούμε στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, μοναδική μας φιλοδοξία είναι να υπηρετούμε τους πολίτες της περιοχής μας έχοντας ως στόχο να παραμείνει η Δυτική Μακεδονία μία από τις ασφαλέστερες περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, με αφορμή την κατάσταση που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας, θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη και να συμμορφώνονται συνειδητά με τα μέτρα που λαμβάνονται από την πολιτεία ύστερα από υποδείξεις των ειδικών.

Κατά τον τρέχοντα μήνα Οκτώβριο – πέραν του αριθμού των συστάσεων που ήταν πολλαπλάσιος - βεβαιώθηκαν από τις Υπηρεσίες μας, μέχρι τώρα, 88 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σ’ όλη την Δυτική Μακεδονία, εκ των οποίων οι 64 στην Π.Ε. Κοζάνης και από αυτές οι 51 μόνο κατά το τελευταίο τετραήμερο, διάστημα εφαρμογής των μέτρων επιπέδου 4. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι ένας μικρός αριθμός συμπολιτών μας δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης στην περιοχή μας.

Για να κερδίσουμε αυτή την μάχη, χρειάζεται να συμβάλλουμε όλοι μας με ψυχραιμία, λογική και υπευθυνότητα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!


Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ
Ταξίαρχος

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael