Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μόνος στην κορυφή ο Άρης -Κέρδισε ο Παοκ -Ισοπαλία ο Ολυμπιακός... ήττα η Αεκ! (βίντεο)

 

Δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τον Αστέρα και την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ, όχι μόνο απέτυχαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη, αλλά έχασαν από τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στο ΟΑΚΑ, κι έτσι μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League έχουν συγκομιδή μόλις έναν βαθμό!

Εν αντιθέσει με το «τριφύλλι» η ομάδα του Μάντζιου με το σπουδαίο «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο έφτασε τους 10 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Μαντσίνι στο 25'. Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό είχε ο Μακέντα στο 78ο λεπτό.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ, πολύ πιο δύσκολα βέβαια απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν αρκετά νωρίς με τέρμα του Ελ Καντουρί (8’), ωστόσο τα… βρήκα σκούρα απέναντι στους Ηρακλειώτες που είχαν αρκετές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο για να φέρουν στα ίσα το ματς στην Τούμπα.

Όλα αυτά μέχρι την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Σφιντέρσκι, ο οποίος με δύο γκολ στο 89’ και στο 90+2' κλείδωσε το «τρίποντο» για το συγκρότημα του Φερέιρα, που έπαιξε με τη... φωτιά αλλά εν τέλει δεν... κάηκε.

Δύο δοκάρια είχε ο ΠΑΟΚ και ένα οι αξιόμαχοι Κρητικοί.

 

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League είχε την Κυριακή ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παμλίδης στο 5΄ άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες, ενώ στο 51΄ ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Χασάν, ωστόσο ακυρώθηκε από το VAR, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης.

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς τρία 24ωρα μετά την παλικαρίσια νίκη-πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στο Europa League, έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε με κεφαλιά ο Γούτας στο 24ο λεπτό. Στο 39ο λεπτό η «Ένωση», η οποία στο 15ο λεπτό έχασε λόγω τραυματισμού τον Λιβάι Γκαρσία (αντικαταστάθηκε από τον Κρίστισιτς) έμεινε με 10 παίκτες στο παιχνίδι, λόγω της αποβολής του Μάνταλου.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στo πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Κάναντι, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στους έξι, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι.



 Πηγη: zougla.gr/sports

 



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael