Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συναντήσεις του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τις ΟΝΝΕΔ Κοζάνης και Εορδαία

 


 Στις συναντήσεις με τις νέες και τους νέους της ΟΝΝΕΔ από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, που πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης το προηγούμενο διάστημα, συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα της περιοχής και κυρίως τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους. Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Βουλευτής δήλωσε:

«Δεσμευτήκαμε να αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε η μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή να είναι πραγματικά δίκαιη και το νέο παραγωγικό μοντέλο να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας και τις δεξιότητες και τα προσόντα των ανθρώπων μας.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ γνωρίζουν την αλήθεια και δεν φοβούνται τις προκλήσεις και γι’ αυτό συμμετέχουν ενεργά και με προτάσεις στον διάλογο για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και αυτό καλούμε όλες τις νέες και όλους τους νέους να πράξουν. Μακριά από στερεότυπα, στείρες αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες που δεν επέτρεψαν στον τόπο να αξιοποιήσει τις αναπτυξιακές δυνατότητές του.

Η μεμψιμοιρία δεν μας ταιριάζει. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!»


Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael