Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεργασίες του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη με τους Εμπορικούς Συλλόγους της ΠΕ Κοζάνης


Στη συνάντηση του μεικτού κλιμακίου, υπό τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ΠΕ Κοζάνης και των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του covid 19, ζήτησα τη θεσμοθέτηση της αυτόματης ενεργοποίησης ευέλικτων διαδικασιών για τους Ο.Τ.Α. και τις Μονάδες Υγείας, αντίστοιχων με εκείνες που προβλέπονται στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ή επικείμενου κινδύνου. Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν ευέλικτα εργαλεία για την αντιμετώπισή τους. Επιπλέον, ζήτησα να ληφθεί μέριμνα για τη διευκόλυνση των παραγωγών Κρόκου και των άλλων καλλιεργειών. 

Ακολούθως, πραγματοποίησα συνεργασίες με εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Σερβίων και Σιάτιστας, προκειμένου να καταγράψουμε από κοινού τα δεδομένα από την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου και των αναγκαίων παρεμβάσεων της Πολιτείας για τη στήριξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. 

Το κλείσιμο των καταστημάτων για 2η φορά μέσα στη χρονιά δεν έχει αθροιστικές αλλά πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία. Κατά συνέπεια, η αναλογική εφαρμογή των μέτρων στήριξης του πρώτου κύκλου της πανδημίας δεν αρκεί για την αντιμετώπιση των σωρευμένων υποχρεώσεων. Χρειάζονται παρεμβάσεις άμεσης στήριξης για να ξαναπάρει μπρος η αγορά.

Τα μέτρα προστασίας για την κοινωνία πρέπει να συνοδεύονται από επαρκή μέτρα και για τους επαγγελματίες.

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael